Virág Lajos

Ingatlan értékesítés

Ingatlan közvetítés Debrecen és vonzáskörzetében!

 

Ugyen Önnek sem mindegy? 

Hogy mennyi ideig áll inggatlanja kihasználatlanul.
Hogy kik mennek be ingatlanjába körültekinteni? 
Hogy milyen áron kell el a hosszú évek alatt megszerzett ingatlanja? 

Nekünk sem mindegy! 

Több helyen is hirdetjük ingatlanját a saját költségünkre, hogy minél gyorsabban megtaláljuk a megfelelő vásárlót, és és Ön mihamarabb készpénzhez jusson. 
Az ingatlan iránt érdeklődőket alaposan megszűrjük, hogy ne raboljuk az Ön idejét és akármilyen alakok ne pillanthassanak be magánszférájukba. 
A földön járunk és napi szinten ismerjük az ingatlan árakat. Így ingatlanját olyan áron hirdetjük meg, hogy az aktuális piaci helyzetnek megfelelő áron, minél rövidebb idő alatt elkelljen, hogy Ön a legjobban járjon! 

Magas fokú tapasztalattal rendelkezem az ingatlan értékesítés és a kommunikáció területén.  Hatékony hirdetési rendszerekkel dolgozunk, hogy eladó ingatlanjaink híre eljusson a komoly érdeklődőkhöz a legrövidebb idő alatt.

Jól ismerjük működési területünk minden kis utcáját, minden kis intézményét. 

Felmérem vásárlóink igényét, így olyan ingatlanokhoz visszem el őket (pl: Az Önéhez) ami az életstílusának megfelelő, olyan ingatlanokat és vásárló jelölteket párosítok hogy otthon és lakója egymásra találjon, családra szabott legyen mind az ingatlan, mind a környezet. 

(Közlekedés, óvoda, iskola, orvos, kávézók, éttermek és kinek mire van szüksége.) 

Bízzon meg engem  az értékesítéssel, és nem rabolom az Ön drága idejét! 


Találja meg álmai otthonát.

"Mert a legnagyobb örökség, amit adni lehet az utódnak, az otthon. Egy ház, akármilyen ház. De amelyiknek falát aggódás, szeretet, gondoskodás s a jövendők bizakodó hite emelte föl. És fák. Amiket nem azért ültetett valaki, hogy hasznukat lássa. Nem is azért, hogy önmagát mulattassa velük. Hanem azért, mert szépségre és jövendőre gondolt, békességre gondolt és a lelke tele volt derűvel. És ültette, egyszerűen azért, mert szerette a fát, és a fákon keresztül akarta elmondani mindazt, ami az otthonnal kapcsolatban felgyűlt benne s amiket szavakba önteni nem tudott."

Wass Albert